Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Intrusion of personal space!!

Hadde en nokså merkelig opplevelse på bussen for en tid tilbake. Hva er det med folk som ikke har skjønt "personal space"-konseptet? Jeg vet at jeg verner godt om mitt eget, og liker helst å ha mennesker jeg ikke kjenner på minimum en armlengdes avstand, men at folk hadde så liten sans for konseptet visste jeg ikke. De fleste jeg kjenner har samme syn som meg på dette, men det er tydeligvis er nytt konsept for enkelte. Det er jo en grunn til at vi nordmenn pleier å sette oss på et ledig dobbeltsete fremfor å sette oss ved siden av en helt ukjent!

Men på bussen ble jeg altså utsatt for en som ikke hadde noen begrensninger på dette. Etter noen busstopper reiste jeg med opp og gav setet mitt til en eldre mann som kom på. Jeg gikk da bakover i bussen for å stille meg i området ved bakdøren slik at jeg ikke skulle stå i veien. Den personen som kom etter meg virket som skulle stå _akkurat_ der hvor jeg stod uansett hvor jeg flytta på meg. Selv om det var masse ledig plass han kunne stå på skulle han presse seg opp etter hvor jeg stod. Følte nesten at han prøvde å presse meg av bussen. Endte med at jeg ble stående nede i trappetrinnene, og nærmest klamre meg fast i armen som åpner og lukker bussdøra. Denne personen kunne seriøst ikke være av det mest intelligente slaget!?!? Fra der jeg stod, var det ikke noen andre som stod før du kom i alle fall 6 seterekker frem i bussen, så det var absolutt massevis av plass. Og når jeg ikke trodde ting kunne bli verre, jo hva annet skjedde enn at fyren begynte å nynne og synge (høyt)! Var en utrolig lang busstur...

Jeg skjønner at avstand på en armlengde er vel mye å håpe på når man er på buss, men det får da være måte på!

#grenser #overtramp #ekkelt #irriterende #mennesker #folk #blogglisten #bloggmag

    . . .
Hei :-)

Ja det der var jo helt merkelig. Kanskje han ble så betatt av deg at han ville gjøre inntrykk??? Men dog - feil måte å gjøre inntrykk på ved å nesten tråkke på deg.......... hehe ja av og til kan bussturer bli veldig lange :-)

Hyggelig å se deg her inne :-D

EliseCecilie

15.07.2016 kl. 12:45
Etdiktomdagen: Haha! Ja, han var en merkelig skrue. Som du sier, om han ønsket å gjøre inntrykk gjorde han det på HELT feil måte.
Var veldig irriterende der og da, men nå er det en episode jeg bare sitter og ler av :)
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits