Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Da er vi (forhåpentligvis) straks i gang :D

Ja, overskriften sier alt! Igangsettelsessøknaden vår til Hamar kommune er godkjent, så nå har vi grønt lys for å starte prosessen med å bygge vårt fremtidige hjem. Jeg er så utrolig glad, men på samme tid synes jeg det hele er nokså skummelt. Føler det ligger masse som en tung bør på skuldrene mine, både forhåpninger, forventninger og redsel. En god blanding kan man si.

De tingene jeg tenker mest på om dagen er hva om vi tar et valg nå ifht valg i huset som vi kommer til å angre på? Hva om vi har glemt noe som gjør at budsjettet sprekker? Hva om vi ikke får solgt huset i Oslo? Hva med studiene mine? Hva med jobb og jobbmuligheter? Det er mange ting jeg hår og tenker og funderer på, men dette er bare sånn jeg alltid har vært. Analyserer og grubler ting nesten ihjel, noe som til tider er slitsomt.

På kommende onsdag skal samboer i møte med graver, støper, elektriker, rørlegger og snekker (etter hva jeg har skjønt), så da finner vi kanskje ut når første spadetak skal tas! Det blir utrolig spennende :) Jeg har ikke oversikt på ting når det kommer til byggeprosessen, det skalket innrømme, men beskjeden jeg har fått fra samboer er at han står for byggeprosessen hvis jeg står for fargevalg, interiør mm. Dette er nok sikkert mange jenters nærmest våte drøm. Tenk å få innrede og fikse et hus på den størrelsen selv. For meg er det som en blanding av et mareritt og forvirring, MEN jeg liker utfordringen.

Grunnen til at jeg har denne følelsen er rett og slett fordi jeg aldri har hatt interesse for sånt. Mens mange jeg kjenner har hatt interesse for mote, sminke og interiør, har mine vært for dyr, data og film. Heldigvis har jeg både familie og gode venner som både har interesse for, OG er flinke med interiør. Jeg kommer nok til å snakke mye med de i tiden fremover :)

#blogg #hus #byggeprosess #interiør #byggestart #følelser #hjem #hverdag #glede #nytthjem #blogglisten #bloggmag #bolig

    . . .
Åh så spennende!!!

Ja da har dere mye å sette dere inn i fremover og ingen fritidssysle-problemer :-D

Lykke til :-D

EliseCecilie

12.04.2016 kl. 10:40
Etdiktomdagen - MJmettejosteinsdatter: Går en veldig spennende til i møte nå, så må vel si at jeg gru-gleder meg :)
Tusen takk <3
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits