Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Hva er nytt, og hva skjer videre? :)

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe inne her, men nå er det på tide å få startet opp igjen litt. Jeg kjørte meg selv litt for hardt sist, og ville skrive alt for mye. Nå har jeg fått brukt litt tid på å finne ut hva jeg vil gjøre med bloggen, og tror jeg har landet på hva temaet kommer til å være fremover.

Som jeg har skrevet om tidligere skal vi begynne å bygge hus, og nå er det like før vi setter i gang. I dag har jeg signert lånepapirer fra banken for byggelån, og på mandag var vi avgårde og signerte kontrakter med graver og snekker. Mens mange velger å kjøpe et hus og la noen andre stå for selve byggeprosessen, har vi hele ansvaret selv. Vi må finne snekker, graver, murer, elektriger, rørlegger, maler, flislegger osv selv, og få alle i kontakt med hverandre. Sånn sett hadde det vært greit å latt et boligfirma stå for alt sammen, men det hadde for vår del endt opp med å bli mye dyrere.

Det siste som ble gjort før påsken nå var å få sendt igangsettelsessøknad til kommunen, så når den er godkjent kan vi endelig sette igang med å bygge vårt fremtidige hjem :D Dette gjør at i tiden fremover kommer bloggen til å bli preget av byggeprosessen, noe som blir det mest naturlige i forhold til hva som skjer i hverdagen min. I tillegg kommer jeg til å ha hverdagsinnlegg fra hjemme, skole og jobb, hvor delen rundt jobb vil bli rettet til dyr og hva som er kjekt å huske på mm.

Siden sist har jeg fylt 30 år, datteren vår Maxine fylt 4 år, og minstemann Dexter er straks 9 mnd. Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av, for synes en uke er forbi før den omtrent har kommet igang. Dexter skal allerede 1.april starte opp i barnehage mens jeg er på forelesninger, og er veldig spent på hvordan det kommer til å gå. Han er jo ikke så stor enda, så føles rart å skulle la noen andre ta seg av han på den måten, men heldigvis styrer jeg dagene såpass selv at han ikke trenger å være der mer enn 2-3 timer i starten. Jeg starter opp med ordentlig kjør på skolen fra midten av april, men de lengste dagene er ikke mer enn 5 timer, så han kommer heldigvis til å være langt unna å få fulle dager i barnehagen før etter han er passert 1 år. Jeg vet at det finnes mange ulike syn på dette med å la barn starte tidlig i barnehage, og er sikker på at mange hvisker og tisker bak ryggen min fordi jeg lar en på 9 mnd begynne i barnehage. "Så små barn skal bare være hjemme sammen med foreldrene side". Dette er en kommentar som går igjen når man leser om temaet på nettet, og man både ser og hører om de foreldrene som tar seg ekstra permisjon for å være hjemme med barna til de er 2 år. Det finnes til og med de som mener at barnehage er skadelig for barna, for de har det jo best hjemme hos mamma må du vite.

For min del så vet jeg at han kommer til å få det fint i barnehagen. Han er allerede kjent med de ansatte siden han har vært med å hentet storesøster i barnehagen siden han var født, og han er utrolig trygg på, og glad i andre mennesker. Vi var på besøk i en annen bhg her om dagen, og han strekte armene ut og ville hilse på damen som viste oss rundt. Endte med at han kom opp på armen hennes, fikk dratt litt i håret hennes, og gliste fra øre til øre. Han fulgte hele tiden med på hvordan jeg reagerte, og jeg skjønner jo veldig godt at måten jeg reagerer og fremstår i situasjonen har mye å si. Er veldig spent på hvordan det blir når vi faktisk står der etter påske!

Jeg innledet i år påsken med å klippe av med ddet lange håret mitt, og skal nå sette meg til å lese til eksamen mens jeg har muligheten .) Har eksamen i midten av april, og siden Maxine i kveld gikk ned for telling med feber, samboer er i Vikingskipet på The Gathering, og minsten er urolig siden 5 tenner er på vei ut samtidig, ja, da må jeg benytte tiden så godt jeg kan.

Ønsker alle som er innom og leser en RIKTIG GOD PÅSKE!!! :)

#mamma #hverdag #barn #husbygging #drømmehjem #hus #barnehage #mammablogg #byggeblogg #hverdagsblogg #hår #frisør #hårklipp #påske #ferie #snekker #4åring #mammalivet #småbarnsliv #julibaby2015 #bliny #foreldreogbarn #blogglisten #bloggmag

    . . .
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits