Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Jeg trenger hjelp av dere! :)

Nå skal jeg være helt ærlig her, og innrømme at jeg har mistet litt piffen når det kommer til bloggingen. Føler meg ikke så inspirert lengre, og vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive om.

Tenkte derfor å høre med dere som er innom her; Hva ønsker du å lese om? Er det noe dere ønsker at jeg skal skrive om?

Legg igjen en kommentar med ønsker og forslag :)

 

#blogg #mammablogg #student #inspirasjon #tips #hjelp #blogglisten #bloggmag #småbarnsforeldre #mammaliv #studentliv

    . . .
Av og til er det vel litt sånn ..... man mister piffen og ser ikke helt det med hva er vitsen... Du har mye å holde orden på for tiden. Små barnsmor og student. Jeg vil gjerne lese om din hverdag og hvordan du kommer i mål med de forskjellige daglgdagse ting. Men, en skal jo ha TID til å blogge....... og når hodet er fullt av alt annet som er viktig, da er det ikke enkelt å få noe ned på blogg. Ta deg en pause om det er det du føler for :-)

Legg inn et bilde i ny og ne om du får anledning. Jeg følger deg på instagram og synes bildene du legger ut er herlige :-)

Kanskje du får en ny PIFF etter hvert - til ny blogging. Nye inspirasjoner når våren kommer :-)

EliseCecilie

03.02.2016 kl. 20:51
Etdiktomdagen - MJmettejosteinsdatter: Tusen takk for så koselig en kommentar :) Kjenner det går veldig opp og ned etter hvor mye jeg har å gjøre ellers. Nå har det vært utrolig travelt noen dager, så har ikke hatt tid til bloggen.
Sjonglering med skole, barn, jobb og lesing er det ikke mye tid igjen av dagen :/
Tenker å få ut et innlegg i kveld, og så starte opp igjen litt over helga. Rett og slett ta en pustepause :)
Synes det er veldig koselig at du følger meg på Instagram! Det setter jeg pris på :)
Ha en flott kveld!

Karoline Johannesen

07.02.2016 kl. 17:50
Som mor er alt om barn interesse for min del. Spesielt oppskrifter, tips og ideer for hverdag og helger. Men generelt har jeg nok ikke så mange ideer.

Det eneste tipset jeg virkelig har er å gå innom andre blogger, se om noen inspirerer deg og gir deg nye ideer til bloggen. Eventuelt surf rundt på instagram og lignende sider for ideer. :)

Nienna Forestdoughter

11.02.2016 kl. 12:35
Skriv om det som inspirerer deg, eller det som opprører deg! Det er de beste innleggene på blogger, syns jeg. Noe ektefølt, midt oppi alle glansbildene. :)
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits