Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Syke barn, og endringsplaner for bloggen :)

Det er forsatt liv i meg, sånn om det var noen som lurte :) Det har vært så mye de siste dagene at jeg rett og slett har måttet la pcen stå. Det er helt tydelig at tiden for syke barn er satt inn for fullt! Eldste har vært hjemme fra bhg flere dager pga forkjølelse som ikke helt vil slippe, og nå er minsten også smittet :/ Jeg får så vondt av han som fortsatt er så liten, og du virkelig hører at det surkler når han puster. Heldigvis er humøret hans fortsatt på topp, så han smiler og flørter hele dagen, men de siste nettene har vært litt ekstra tøffe.

I går var vi og handlet litt på Nordby-senteret i Sverige, for de to neste helgene kommer til å være fullt kjør. Neste helg fyller jeg 30!!! år :/ Dette skal feires med venner, god middag, og selvfølgelig noe godt i glasset :) Neste helg blir også første gang minsten skal være borte fra oss på overnatting, og er så utrolig spent på akkurat det. Jeg er jo ikke ferdig med ammingen enda, så her må nok pumpa tas frem igjen for at ikke ting skal påvirkes for mye. Er jo selvfølgelig også spent på hvordan han kommer til å reagere, men heldigvis får vi et par netter hvor hans farmor kan være med på leggingen, slik at han blir vandt med det i forkant.

Jeg vet at det kommer til å gå kjempefint, for han (som søsteren) er veldig glad i mennesker, og de har en helt fantastisk farmor. Hun er så utrolig flink med dem, og det er helt tydelig at hun storkoser seg sammen med barnebarna sine. En ting vi som foreldre setter utrolig stor pris på :) Vi er også veldig glade for at hun er veldig flink til å holde rutinene vi har her hjemme, noe som gjør at det aldri har vært noe problemer med noe i hverken den ene eller den andre retningen. For er det en ting som er veldig viktig når man har små barn er at det ikke er alt for store forandringer.

Det er nemlig ingen ting som skal til for at soverutiner forskyves. Mener det ikke er lenge siden jeg leste om en søvnspesialist som påstod at 2 dager utenom vanlig rutine var nok for å ødelegge noe jeg ikke har anskelig for å tro. Jeg har til tider merket hvor lite som skal til for at eldste har vært klar for å stå opp en time tidligere på morgenen enn vanlig. Etter et par dager er det plutselig det tidspunktet hun våkner på av seg selv, og det er mye vanskeligere å snu søvnmønsteret igjen i andre retningen. 

I dag kommer jeg til å sette meg ned litt å se om jeg får ordnet litt på bloggen min. Nytt utseende skal inn, og jeg skal prøve å få til en plan om hvordan jeg ønsker å bruke den. Jeg kan allerede nå si at det kommer til å bli lagt inn 1-2 bloggfri dager i uken, for barna og familien vil uansett alltid ha førsteprioriteten på oppmerksomheten min. Skole og studier kommer også til å gå foran bloggingen, nettopp fordi dette er en veldig viktig del av både livet mitt, familien min, og spesielt for fremtiden. Jeg kan jo ikke begynne å jobbe som veterinær uten å ha fullført utdannelsen min. Jeg kommer derimot til å være aktiv på Instagram daglig, hvor det vil bli lagt ut bilder fra hverdagen vår :) Dere må gjerne følge meg der: @Vetstudentmamma.

Legger her ved noen smakebiter av bilder jeg har lagt ut på Instagram de siste dagene :) Håper dere får en super søndag!


#mammablogg #blogg #hverdag #instagram #planer #endring #familie #student #mammaliv #studentliv #studentmamma #design #priotere #hverdag #helg #bursdag #følgmeg

    . . .
Herlige bilder og innlegg. Ja en må prioritere litt. Du har det travelt med familien + studier. Det skal noe til å rekke over alt.

Syke barn ja..... det er bare sånn når man har små barn og de går i barnehage og slikt.

Blir spennende å se hva du gjør med forandringer på siden din :-)

Ønsker deg en flott søndag !
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits