Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Disney og barn er alltid en suksess (og litt for oss voksne også) :)

Om du ikke har vært på Disney on Ice med barna er det absolutt til å anbefale. I år er andre gangen datteren vår får med seg showet! I fjor var jeg med, og i år var pappaen med.

Jeg kan ikke fortelle så mye om showet fra i år, men innslagene var Løvenes Konge, Peter Pan, Den lille Havfruen, og selvfølgelig Frost :) 3-åringen hadde kost seg masse, sittet og fulgt med fra start til slutt, og tror nå at den nye helten har blitt Tingeling!

I fjor var innslagene Den lille Havfruen, Rapunsel, Skjønnheten og Udyret og Frost. Den gangen satt frøkna og klappet og jublet av begeistring gjennom store deler av showet.

Skal sies at jeg satt nesten like begeistret på setet ved siden av, for jeg er utrolig glad i Disneyfilmene. Er oppvokst med mange av de selv, og er veldig glad for at datteren er like glad i de som meg. Jeg synes dette er filmer som er veldig flotte for barna å se på sammen med oss voksne.

Disneyfilmene er filmer som neppe kommer til å bli utdatert for barn. De tar stort sett for seg temaer og emner som det er både bra OG viktig at barna våre får med seg. Husker fortsatt den gangen vi så Skjønnheten og Udyret sammen, og jenta som da ikke var fylt 3 år hadde masse sympati for udyret. Egentlig trodde jeg hun ville synes det var skummelt når udyret først dukket opp, men hun syntes synd på han, og kunne fortelle meg at han var sint kun fordi ingen likte han eller ville være venn med han

Av denne grunnen koser vi oss ofte med å se disse filmene, og da blir det selvfølgelig ekstra stas å få da på Disney on Ice, hvor barna får følelsen av at karakterene de er så glade i kommer til liv! En av mine største drømmer har alltid vært å dra til Disney i Orlando, Florida. Planen nå er å spare opp penger, og så dra dit hele familien når minstemann vil ha glede av det også :) Jeg gleder meg allerede!

 

#mammablogg #mamma #mammaliv #småbarnsliv #foreldreogbarn #verdier #læring #disney #disneyonice #disneyonice2016 #show #forestilling #glede #helg #januar #blogglisten #bloggmag #anbefaling #tips

    . . .

24.01.2016 kl. 14:49
Jeg tror det må være kjempeflott å gå på det showet :-)

Disney blir aldri utdatert <3

EliseCecilie

27.01.2016 kl. 13:58
Anonym: Disney er kommet for å bli :) Er veldig ålreit, og absolutt verdt det :)
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits