Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Her har vi fortsatt jula i hus selv om hverdagen er tilbake!

Hverdagen er tilbake for min del, og jula er over. Likevel er jeg ikke klar for å rydde bort julepynten riktig enda. Tradisjonen jeg er vant med fra jeg var lita var at juletreet ble pyntet lille julaften, og at det ble pakket ned igjen 20.dag jul. Dette er en gammel tradisjon i landet vårt, men den er i ferd med å dø ut. Nå i dag er det mange som pynter 1.desember, og kaster ut jula allerede 3.juledag. Det virker rett og slett som om det er om å gjøre å få alt ut igjen så fort som mulig, og det blir færre og færre som har julepynten oppe til 13. eller 20. dag jul.

Personlig er jeg veldig glad i juletreet, og vi kjøper alltid edelgran. Denne røsser ikke så mye som vanlig gran, så juletreet vårt ser mer eller mindre like fint ut nå som da vi kjøpte det i midten av desember, av den grunnen alene har jeg ikke lyst å pakke det bort enda. Jeg synes også det er veldig flott med alt lyset, både fra juletreet, stjerner og staker i vinduene. Det skaper en veldig koselig stemning inne i stua nå når det er så mørkt ute. Her blir jula værende til 13.januar tenker jeg :)

Minstemann har nå begynt å forflytte seg rundt på gulvet, og juletreet er dermed blitt veldig interessant. I dag opplevde jeg  for første gang at han ble farlig stille, og da jet tittet opp hadde han krøpet fra lekematta til juletreet, og lå og dro i glitteret. Heldigvis er treet så stort og tungt at han ikke lett vil kunne velte det, så jeg benyttet sjansen til å ta noen bilder :D Det var virkelig en som koste seg, og med all pynten som befinner seg på et juletre har jeg full forståelse for at det er interessant til en liten tass på 6mnd.Dagen i dag er brukt til å få fullføre leseoversikt i faget som starter på veterinærhøgskolen i morgen, nemlig Allmenn sykdomslære. Faget går fra i morgen til 14.april når det er eksamen, og på denne tiden skal jeg lese meg gjennom ca 1300 sider med engelsk tekst, samt jobbe meg gjennom x antall læremål og kollokvieoppgaver. Det kommer til å bli tungt å starte opp, men håper å komme ordentlig i gang, og følge en plan. Om minsten er i godt humør skal jeg prøve meg avgårde en liten tur og hilse på den nye klassen jeg skal starte opp i, og forhåpentligvis få med meg en forelesning. Kommer nok i tiden fremover til å jobbe hardt for å få inn en soverutine til han, hvor han sover fra 12-14. Det hadde passet perfekt, for da er det ofte forelesninger på skolen. Han er jo ikke stor nok til å gå i bhg, og samboer kan ikke ha 100% permisjon heller. Heldig is har jeg hatt det meste av dette faget fra før, så det er mye repetisjon.

Jeg har fått samlet og sortert forelesningsnotatene mine fra i fjor, gått over timeplanen, og sett over og lagt til endringene som er gjort på forelesningene i notatene mine. Jeg har til og med fått startet opp å lese litt, så dette føler jeg er en god start. Siden eldste er på hytta på Sjusjøen sammen med farmora si er det plutselig igjen så mye av kvelden etter at minsten er i seng. Jeg har derfor fått gjort mer i dag enn jeg har fått gjort på en hel dag tidligere dette skoleåret :) Håper jeg klarer å fortsette på denne måten fremover!

#mammablogg #mamma #student #studere #lese #hverdag #søndag #baby #juletre #tradisjon #pynt #januar #skole #veterinærstudent #veterinær

    . . .

Desiree Kallestad

04.01.2016 kl. 01:16
Vi tok vår ned igår :)

Kjempe fin blogg - god kveld :) Ta gjerne en titt innom min blogg også

EliseCecilie

04.01.2016 kl. 23:32
Desiree Kallestad: Tusen takk for det :) Det skal jeg gjøre! :)
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits