Elise Cecilie

www.vetstudentmamma.blogg.no

Og DER kom kulda til Oslo :/

Det er to dager til eksamen, jeg begynner å bli skikkelig forkjøla, og jeg skal til tannlegen! Kan dagen bli verre? Håper virkelig ikke det!

I dag startet dagen ca kl 08 med at 3åringen snakket til oss gjennom babycallen som hun har på rommet. Kuklokka hennes var våken, og hun var ikke så fornøyd med at den var våken "allerede". "Hvorfor har kua stått opp så tidlig mamma? Jeg er sliten!" Klokka det her er snakk om er en KidSleep-klokke, noe som for oss har vært gull verdt. Den har et todelt bilde i front, hvor figuren på ene delen er våken (det er dag), og den andre sover (det er natt). Veldig enkel for barn å forstå. Anbefales på det sterkeste :)

Vi har også valgt å ha babycall inne på rommet hennet selv om hun snart blir 4 år. Vi bruke den nå som en walkie-talkie, så hun kan snakke til oss om hun lurer på noe, og vi kan svare uten å løpe opp og ned trapper om det er noe. Dette har gjort at hun aldri har stått opp fra senga si etter leggetid for annet en å gå på do :)

En positiv ting jeg bare må nevne er at kulda nå har kommet til Oslo! Bare det gjør meg skikkelig glad :) Selv om gradestokken viser -8,5 grader gjør ikke det noe på en dag som dette. Sola skinner fra klar og knallblå himmel, og frosten ligger som et flott hvitt teppe over alt hvor du ser ute. Plutselig kom det sigende litt julestemning likevel. Kanskje det likevel ikke er så ille og skulle til tannlegen på en dag som dette?

 

 

#mamma #blogg #vinter #frost #oslo #desember #barn #søvn #rutiner #julestemning #anbefaling #kidsleep #natur #snartjul #blogglisten #bloggmag

    . . .
Herlige vinterbilder :-D

Jeg er hjemme fra jobb i dag...... ble syk i går kveld. Feber, kvalme, vond hals og slapp.....

Håper du ikke blir skikkelig forkjølet!

EliseCecilie

16.12.2015 kl. 16:31
etdiktomdagen: Veldig fint ute når det blir sånn! :) Masse god bedring til deg! Her holder formen seg foreløpig stabil :)
EliseCecilie

Jeg blogger om livet som veterinærstudent og tobarnsmor. I tillegg jobber jeg på veterinærklinikk, har en fantastisk samboer, og driver og bygger drømmehuset. :) Du kan følge meg her, på facebook hvor jeg legger ut oppdateringer, og på instagram hvor jeg legger ut bilder fra hverdagen vår, eller på Snapchat ( Elise :) ). Brukernavn på Instagram er elisececilie. Kan kontaktes på: vetstudentmamma@gmail.com

Instagram
Follow

Kontakt meg

vetstudentmamma@gmail.com

Følg meg og bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits